Vi indgår samarbejde med Børn og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital!

Læs mere om historien ved at klikke her....

Det er en glædelig nyhed at vi kan præsentere dette samarbejde som vi ser meget frem til. Vi vil lave aktiviteter i samarbejde med børn og ungeafdelingen til glæde for små og store. Her vil spillere, trænere, ledelse og vores elskede maskot deltage i aktiviteter på afdelingen.

Her er et lille udpluk af de aktiviteter vi sammen vil lave:

  • Besøg på afdelingen
  • Julearrangement
  • Fastelavn
  • Levering af merchandise og andet der kan sprede glæde
  • Spontane besøg hvis der er akutte behov
  • Besøg af Kong Teddy
  • Familiepakker med billetter til vores hjemmekampe

 

Dette er en fantastisk mulighed, jeg synes vi som fodboldklub og flagskib i Hillerød skal give tilbage til de her børn som er igennem en svær periode. Det har været en rigtig god dialog med Mette Valentiner som har omfavnet denne mulighed, hvilket jeg er meget taknemlig for. Når man ser glæden i børnenes øjne, så er det virkelig nået der rør en. Da vi skulle tage billedet til præsentation skabte det en adspredelse fra en hverdag på afdelingen, og man kunne virkelig mærke en masse glæde, det var tydeligt at se hvor lidt der skal til for at man får et smil frem på de små og store, samt personalet“, lyder det fra vores direktør Jackie Rasmussen.

Der skal lyde en stor tak til Børn og Ungeafdelingen for denne mulighed, vi glæder os til at fortælle om de gode oplevelser vi sammen skal have.

 

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

 

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy