Nyeste skud på stammen i vores sportslige sektor er Thomas Frederiksen, som bliver ny målmandstræner. Vi er stolte over i Hillerød Fodbold at kunne tiltrække så stor og dygtig en kapacitet som Thomas Frederiksen til klubben.

Thomas kommer til klubben med stor erfaring i bagagen, hvor har bl.a. har været målmandstræner i FC Helsingør, IBV, Nykøbing FC, Hobro IK og senest Fremad Amager.

Manager Christian Lønstrup er meget begejstret for tilgangen af Thomas Frederiksen som ny målmandstræner for holdet og udtaler:

Det er med stor glæde, at vi som NordicBet-klub kan præsentere en af de bedste målmandstrænere fra det højeste niveau i Danmark. Thomas har helt ekstraordinært valgt at blive en del af Hillerød Fodbold Elite og det er en kæmpe blåstempel af klubbens nuværende placering i dansk fodbold,” fortæller Manager Christian Lønstrup og fortsætter:

“Vi glæder os meget til at følge, hvordan Thomas kan udvikle vores talentfulde målmænd og ikke mindst være med til at få klubben op på en forhåbentlig højere hylde.”

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold støtter initiativ til Danmarksindsamlingen

Studerende fra Tietgenskolen kontaktede os I forbindelse med et uddannelsesforløb, hvor de har gjort en aktiv indsats, for at samle penge ind til Danmarksindsamlingen 2023.   

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

NEDERLAG TIL LYNGBY I MARATHON KAMP

Lørdag middag skulle Slotsbyens hold endnu en gang i aktion i årets 3. træningskamp. Lørdagens modstander var Superligamandskabet fra Lyngby Boldklub.

Hillerød Fodbold henter landsholdsholdspiller

Hillerød Fodbold henter den rutinerede afghanske landsholdsmålmand Ovays Azizi. Den snart 31-årige målmand kommer til Hillerød Fodbold efter et ophold hos det svenske hold FC Rosengård.

Hillerød Fodbold sejrede i træningsopgør efter fantom start

Hillerød Fodbold sejrede 1-3 i lørdagens træningskamp mod Vanløse efter en hæsblæsende start fra det orange mandskab.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 17 12 1 4 37
2    Hvidovre IF 17 10 3 4 33
3    Næstved BK 17 8 7 2 31
4    Vendsyssel FF 17 9 3 5 30
5    FC Helsingør 17 9 1 7 28
6    SønderjyskE 17 8 3 6 27
7    HB Køge 17 6 3 8 21
8    Hillerød Fodbold 16 6 2 8 20