Slotsarkaderne bliver Maskotpartner!

Kong Teddy har fået sin helt egen personlige partner....

Vi kunne mandag offentliggøre at vi har fundet navnet til vores elskede maskot, Kong Teddy skulle kun have sit navn i 2 dage før at vi har fået en personlig partner. Slotsarkaderne vil i indeværende sæson være personlig partner for Kong Teddy.

Vi glæder os til sammen med Slotsarkaderne at lave events, og skabe endnu mere glæde blandt vores mindste publikum.

“Vi er yderst taknemlige for at Slotsarkaderne har sagt ja til at være personlig partner for Kong Teddy. Det har været utroligt med den opbakning der har været til vores maskot, og det gør mig enormt glad når jeg ser den glæde det bringer til de små (OG store). Nu kigger vi ind i næste fase hvor vi kommer til at se Kong Teddy i bylivet”, lyder det fra vores partnerchef, Simon Kristensen.

Slotsarkaderne fylder fredag 30 år og derfor er der lagt op til fest i vores elskede arkader. Kom forbi og find et godt tilbud, se mere herunder:

https://slotsarkaderne.dk/det-sker/30-aars-jubilaeum

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy