Secma leverer kuldebad til Hillerød Fodbold Elite

Kulde er godt for krop og sjæl

Kuldebadet betegnet “Hanki”, tilbyder kuldeterapi i topklasse til både restituering og til genoptræning efter skader. Hanki kuldebad køler vandet præcist ned til den ønskede temperatur, og sikrer at den stabilt vedligeholdes under brug. Vandet kan trinløst køles helt ned til +4 °C og kan temperaturreguleres i modsætning til et almindeligt isbad.

Manager Christian Lønstrup udtaler:

Det er vigtigt at mine spillere har de optimale betingelser både før, under og efter kamp. Med vores nye kuldebad har spillerne mulighed for, at kroppen kan restituere hurtigt og nedsætte muskelømheden såvel efter træning som kamp.”

Fysioterapeut Helena Lindqvist supplerer Manager Lønstrup:

“Formålet med kuldebadet er, at geare de fysiologiske processer (inflammationen) ned, som de naturligt forekommende mikrotraumer i musklerne udløser efter intensiv træning. Det sker, når kulden nedsætter celleaktiviteten lokalt og får blodkarrene til at trække sig sammen. Det begrænser desuden den lettere hævelse i området, hvilket også er med til at reducere ømheden og skabe mulighed for bedre opheling senere i processen.”

Kuldebadet er i øvrigt samme model som det det danske Herrelandshold har med til VM i Qatar.

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy