Schmidt forlænger til sommeren 2024

Det er os en stor glæde, at vi i dag kan annoncere at Nicklas Bjerre-Schmidt, har forlænget sin aftale frem til sommeren 2024.

Det er os en stor glæde, at vi i dag kan annoncere at Nicklas Bjerre Schmidt, har forlænget sin aftale frem til sommeren 2024.

Nicklas Bjerre Schmidt kom til Hillerød Fodbold fra FC Roskilde sidste sommer og er siden blevet en stor profil for os på den centrale midtbane.

Manager Christian Lønstrup udtaler om forlængelsen:

Det er en fantastisk nyhed, at vi nu kan offentliggøre forlængelsen af en af vores vigtigste spillere på holdet. Nicklas har siden sin ankomst i sommers været et kæmpe forbillede til træning og ikke mindst undervejs i kampene, hvor han ofte har været spilstyrende på den centrale midtbane,” forklarer Manager Christian Lønstrup og fortsætter:

“Vi håber, at Nicklas fortsætter sin positive udvikling hos os. Med denne forlængelse sender vi i Hillerød Fodbold et klart og tydeligt signal om, at vi skal tages seriøst i Nordic Bet Ligaen.”

Næste gang Nicklas Bjerre Schmidt og resten af Hillerød mandskabet skal i aktion er på søndag, når de gæster FC Fredericia på Monjasa Park kl. 14.00.

 

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy