Vores orangeklædte drenge skulle lørdag spille den sidste testkamp inden forårssæsonen for alvor skydes i gang. Lørdagens kamp blev spillet på Svanemølleanlægget og modstanderen var 2. divisionsholdet fra B. 93.

Til dagens træningskamp var Manager Christian Lønstrups udvalgte i start 11:

Jonas Dakir
Lucas Bøje-Larsen
Gregers Arndal
Jonathan Witt
Simon Sharif
Marinus Due Grandt
Nicklas Bjerre-Schmidt
Mathias Kisum
Matin Al Atlassi
Youssef Dhaflaoui
Frederik Christensen

Hillerød Fodbold kom bedst fra start og kontrollerede kampen. Allerede efter 5 minutters spil kunne Youssef Dhaflaoui (sponseret af Skousen Hillerød) efter en flot dribletur, hvor han kom ind i feltet fra højre side og fik en presset afslutning gøre til 1-0 til Slotsbyenshold.

Hillerød Fodbold forsatte med at sidde på spillet i første halvleg, hvor holdet spillede med høj intensitet. Desværre formåede B. 93’s Ahmed Daghim at score til 1-1 efter 23 minutters spil.

I pausen skiftede Manager Christian Lønstrup, Mads Julø ind. Og efter 60 minutter fulgte Ovays Azizi, Danilo Babovic, Mads-Emil Langberg, Filip Panjeskovic, Devrim Sahin, Hamid El Idrissi, Essam Salamoun, Victor Mohr og Jonas Hemmingshøj. 2. halvleg blev en målløs affære og derfor kunne vores drenge spille uafgjort i sæsonens sidste testkamp.

Efter kampen fangede vi Manager Lønstrup til en kort snak om kampen, opstarten og kampen mod Hobro på lørdag.

Jeg er meget tilfreds med de første 60 minutter af kampen. Vi spiller kontrolleret, flot fodbold med høj intensitet. Vores 4 back kæde så virkelig gode i store dele af kampen, imens Marinus og Schmidt styrede midtbanen. I offensiven var det primært Youssef Dhaflaoui som brillerede, hvilket også kom til udtryk i hans scoring,” udtalte Manager Lønstrup og fortsatte:

Vi har været i gang i 4 uger og jeg synes, vi ser fine ud. Samlet set har vi trænet godt og alle vores spillere har fået mulighed for at vise sig frem. De fleste spillere har tydeligvis forberedt sig grundigt i december og overført kvaliteten til januar måned. Netop det præger vores træninger og træningskampe i den rigtige retning. Derudover har vi fået flere spillere tilbage fra skader, hvilket styrker konkurrencen på alle positionerne på banen,” forklarer Manager Lønstrup.

I forhold til kampen på lørdag, så er det altid svært at vurdere truppens niveau efter flere måneder uden vigtige kampe, men jeg føler vi er klar til at møde Hobro og hvis vi rammer dagen, burde vi kunne drille dem. Vi kan forvente en meget vanskelig kamp mod et Hobro hold, som vil være meget disciplineret og bringe en masse fysik ind til kampen. Vi håber, at mange tilskuere vil tage turen til Helsingør Stadion og støtte os i jagten på 3 point,” afslutter Manager Lønstrup.

Hillerød Fodbold tager imod Hobro IK på lørdag den 11. februar kl. 13 på Helsingør Stadion i den udskudte kamp fra efteråret. Køb dine billetter til det vigtige opgør her. 

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy