Vores orangeklædte drenge skulle lørdag spille den sidste testkamp inden forårssæsonen for alvor skydes i gang. Lørdagens kamp blev spillet på Svanemølleanlægget og modstanderen var 2. divisionsholdet fra B. 93.

Frederik Christensen

Hillerød Fodbold kom bedst fra start og kontrollerede kampen. Allerede efter 5 minutters spil kunne Youssef Dhaflaoui (sponseret af Skousen Hillerød) efter en flot dribletur, hvor han kom ind i feltet fra højre side og fik en presset afslutning gøre til 1-0 til Slotsbyenshold.

Hillerød Fodbold forsatte med at sidde på spillet i første halvleg, hvor holdet spillede med høj intensitet. Desværre formåede B. 93’s Ahmed Daghim at score til 1-1 efter 23 minutters spil.

I pausen skiftede Manager Christian Lønstrup, Mads Julø ind. Og efter 60 minutter fulgte Ovays Azizi, Danilo Babovic, Mads-Emil Langberg, Filip Panjeskovic, Devrim Sahin, Hamid El Idrissi, Essam Salamoun, Victor Mohr og Jonas Hemmingshøj. 2. halvleg blev en målløs affære og derfor kunne vores drenge spille uafgjort i sæsonens sidste testkamp.

Efter kampen fangede vi Manager Lønstrup til en kort snak om kampen, opstarten og kampen mod Hobro på lørdag.

Jeg er meget tilfreds med de første 60 minutter af kampen. Vi spiller kontrolleret, flot fodbold med høj intensitet. Vores 4 back kæde så virkelig gode i store dele af kampen, imens Marinus og Schmidt styrede midtbanen. I offensiven var det primært Youssef Dhaflaoui som brillerede, hvilket også kom til udtryk i hans scoring,” udtalte Manager Lønstrup og fortsatte:

Vi har været i gang i 4 uger og jeg synes, vi ser fine ud. Samlet set har vi trænet godt og alle vores spillere har fået mulighed for at vise sig frem. De fleste spillere har tydeligvis forberedt sig grundigt i december og overført kvaliteten til januar måned. Netop det præger vores træninger og træningskampe i den rigtige retning. Derudover har vi fået flere spillere tilbage fra skader, hvilket styrker konkurrencen på alle positionerne på banen,” forklarer Manager Lønstrup.

I forhold til kampen på lørdag, så er det altid svært at vurdere truppens niveau efter flere måneder uden vigtige kampe, men jeg føler vi er klar til at møde Hobro og hvis vi rammer dagen, burde vi kunne drille dem. Vi kan forvente en meget vanskelig kamp mod et Hobro hold, som vil være meget disciplineret og bringe en masse fysik ind til kampen. Vi håber, at mange tilskuere vil tage turen til Helsingør Stadion og støtte os i jagten på 3 point,” afslutter Manager Lønstrup.

Hillerød Fodbold tager imod Hobro IK på lørdag den 11. februar kl. 13 på Helsingør Stadion i den udskudte kamp fra efteråret. Køb dine billetter til det vigtige opgør her.