David Rasmussen forlod med udgangen af efterårssæsonen, rollen som assistent træner for truppen. Søgningen har været i gang og der har været mange kandidater. Valget er faldet på den tidligere Superliga spiller Rasmus Minor.

Minor er 34 år gammel og har spillet for blandt andet Brønshøj, Lyngby, FC Helsingør som han rykkede op i Superligaen med, i øvrigt sammen med Løns – og efterfølgende skiftede han til Hobro der dengang lå i Superligaen. Det er blevet til mange kampe på øverste hylde for den tårnhøje midtstopper, og nu skal han tørne ud på sidelinjen sammen med Løns og Marc Thevis, hvor han også skal bidrage med sine erfaringer for vores unge trup.

Minor starter op med holdet når vi starter forberedelserne lørdag d. 5 januar.

 

Det har været en spændende proces med mange kandidater, men vores klare favorit har været været Minor. Han kan bidrage med meget til gruppen og vi ser mange kvaliteter i ham. Løns har haft et godt øje til ham, og det har også været et kæmpe plus at de sammen tidligere har haft stor succes“, lyder det fra vores direktør Jackie Rasmussen.

 

Løns supplere:

Velkommen til en stor kapacitet i omklædningsrummet, både på højden og ikke mindst med mange års erfaring som forsvarsspiller på et højt niveau i Danmark. Minor kommer til at være en spændende del af staben, og vi glæder os meget til at udvikle og følge Minor i trænergerningen og se ham præge truppen i Hillerød Fodbolds fortsatte gode udvikling“.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold støtter initiativ til Danmarksindsamlingen

Studerende fra Tietgenskolen kontaktede os I forbindelse med et uddannelsesforløb, hvor de har gjort en aktiv indsats, for at samle penge ind til Danmarksindsamlingen 2023.   

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

NEDERLAG TIL LYNGBY I MARATHON KAMP

Lørdag middag skulle Slotsbyens hold endnu en gang i aktion i årets 3. træningskamp. Lørdagens modstander var Superligamandskabet fra Lyngby Boldklub.

Hillerød Fodbold henter landsholdsholdspiller

Hillerød Fodbold henter den rutinerede afghanske landsholdsmålmand Ovays Azizi. Den snart 31-årige målmand kommer til Hillerød Fodbold efter et ophold hos det svenske hold FC Rosengård.

Hillerød Fodbold sejrede i træningsopgør efter fantom start

Hillerød Fodbold sejrede 1-3 i lørdagens træningskamp mod Vanløse efter en hæsblæsende start fra det orange mandskab.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 17 12 1 4 37
2    Hvidovre IF 17 10 3 4 33
3    Næstved BK 17 8 7 2 31
4    Vendsyssel FF 17 9 3 5 30
5    FC Helsingør 17 9 1 7 28
6    SønderjyskE 17 8 3 6 27
7    HB Køge 17 6 3 8 21
8    Hillerød Fodbold 16 6 2 8 20