David Rasmussen forlod med udgangen af efterårssæsonen, rollen som assistent træner for truppen. Søgningen har været i gang og der har været mange kandidater. Valget er faldet på den tidligere Superliga spiller Rasmus Minor.

Minor er 34 år gammel og har spillet for blandt andet Brønshøj, Lyngby, FC Helsingør som han rykkede op i Superligaen med, i øvrigt sammen med Løns – og efterfølgende skiftede han til Hobro der dengang lå i Superligaen. Det er blevet til mange kampe på øverste hylde for den tårnhøje midtstopper, og nu skal han tørne ud på sidelinjen sammen med Løns og Marc Thevis, hvor han også skal bidrage med sine erfaringer for vores unge trup.

Minor starter op med holdet når vi starter forberedelserne lørdag d. 5 januar.

 

Det har været en spændende proces med mange kandidater, men vores klare favorit har været været Minor. Han kan bidrage med meget til gruppen og vi ser mange kvaliteter i ham. Løns har haft et godt øje til ham, og det har også været et kæmpe plus at de sammen tidligere har haft stor succes“, lyder det fra vores direktør Jackie Rasmussen.

 

Løns supplere:

Velkommen til en stor kapacitet i omklædningsrummet, både på højden og ikke mindst med mange års erfaring som forsvarsspiller på et højt niveau i Danmark. Minor kommer til at være en spændende del af staben, og vi glæder os meget til at udvikle og følge Minor i trænergerningen og se ham præge truppen i Hillerød Fodbolds fortsatte gode udvikling“.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy