LIFA bliver ny Erhvervspartner!

Velkommen på partnerholdet....

Endnu en ny partner har meldt sig under fanerne, og det glæder os at vi kan byde velkommen til Jens-Peter Lund og resten af teamet fra LIFA A/S.

Jens-Peter sagde følgende om det nye partnerskab, “Vi har hørt meget godt om Hillerød Fodbold (og den rejse klubben er i gang med), og ikke mindst erhvervsnetværket i Hillerød Fodbold. Vi er jo de ”nye” i Hillerød og Nordsjælland generelt, og vi har brug for at erhvervs-netværke og deltage i aktiviteter og kulturliv, så vi kan få udbredt viden om vores virksomhed, og komme til at kende Hillerød og egnen bedre. Derudover vil vi også bare gerne se noget attraktivt fodbold i en spændende fodboldklub”.

Stikord om LIFA:

Landinspektør-virksomhed, rådgivning, ejendomsjura, matrikulære arbejder, udarbejdelse af lokalplaner, GIS, teknisk landmåling, entreprenør landmåling. På de mere ”bløde værdier”: En af Danmarks største landinspektør-firmaer, Masser af erfaring og viden, vi er til for kunden, ingen opgave er for lille eller for stor.

 

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

3 lokale partnere støtter op om vores anfører

Malerfirmaet 10Kanten, CL Electric og Kofoed & Thomsen har stillet en bil til rådighed og sørger dermed for at anfører Jonathan Witt kommer sikkert til og fra træning.

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy