JKS bliver ny Plus partner!

Velkommen til endnu en lokal virksomhed på partnerholdet....

Vi byder velkommen til Louise Thomas og JKS Hillerød som ny partner på holdet, vi glæder os til samarbejdet og takker for den tillid JKS har vist til vores projekt. Louise og Simon har gennem et stykke tid haft en god dialog, hvor Louise har deltaget på vores netværksmøde samt prematch event. Det har nu udmøntet sig en i samarbejdsaftale.

VELKOMMEN på holdet!

 

JKS er Danmarks største vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Under fire brands dækker vi samtlige en virksomheds behov indenfor bemanding, rekruttering og relaterede løsninger. Med 39 afdelinger er vi tæt på dig og din virksomhed – og de vikarer, medarbejdere og/eller specialister, som kan gøre en forskel i din virksomhed.

 JKS er Danmarks største og mest lokale bemandingspartner. Med 39 afdelinger i hele landet er vi Danmarks største og mest lokale vikarbureau. Dagligt skaber vi værdifulde forbindelser mellem virksomheder, der søger vikarer og vikarer, der søger job.

 

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

3 lokale partnere støtter op om vores anfører

Malerfirmaet 10Kanten, CL Electric og Kofoed & Thomsen har stillet en bil til rådighed og sørger dermed for at anfører Jonathan Witt kommer sikkert til og fra træning.

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub22162450
2    Hvidovre IF22135444
3    FC Helsingør22121937
4    SønderjyskE22105735
5    Vendsyssel FF22103933
6    Næstved BK2288632
7    Hillerød Fodbold2294931
8    HB Køge22741125
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy