3 lokale partnere støtter op om vores anfører

Malerfirmaet 10Kanten, CL Electric og Kofoed & Thomsen har stillet en bil til rådighed og sørger dermed for at anfører Jonathan Witt kommer sikkert til og fra træning.

Malerfirmaet 10Kanten, CL Electric og Kofoed & Thomsen har stillet en bil til rådighed og sørger dermed for at anfører Jonathan Witt kommer sikkert til og fra træning. Som en del af partnerholdet bidrager vores 3 loyale partnere til at gøre hverdagen nemmere for vores spillere. Vi værdsætter det samarbejde vi har og takker mange gange for den hjælp vi får.

Ejer af Malerfirmaet 10kanten, Niels Ole Jensen, udtaler:

Det var meget oplagt for os 3 lokale firmaer, at bakke om Slotsbyensholds mest loyale soldat. Den loyalitet, flid og stolthed for Slotsbyenshold, som Jonathan Witt går forrest med, er uden sidestykke i elitesporten i Hillerød. Vi er derfor vildt stolte ove,r at Jonathan Witt køre rundt i den fine Peugeot med vores firmanavne på.

Direktør for Hillerød Fodbold Jackie Rasmussen er også begejstret for samarbejdet og siger:

”Aftaler som disse gør en kæmpe forskel. Vi har mange spillere der bor i og omkring København – og derfor gør det transporten nemmere i forhold til dagligdagen. Det at Niels Ole, Niels og Søren bidrager med dette, er vi dybt taknemlige for.”

 

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy