Ny kvinde på holdet i den kommercielle sektor

Pr. 1. november er der et nyt ansigt at finde i Hillerød Fodbold Elites kommercielle sektor. Cecilie Gabriel er vores nye Event og Marketingkoordinator, der skal være med til at sikre klubbens fortsatte udvikling.

Cecilie Gabriel kommer til Hillerød Fodbold Elite efter flere års ansættelse i håndboldligaklubben Fredericia Håndboldklub. Hun kommer bl.a. til at arbejde med udviklingen af vores events, så vi i fremtiden kommer til at skabe endnu flere og endnu større oplevelser for vores mange tilskuere.

Ligeledes skal Cecilie supportere klubbens mange partnere og udvikle vores kommercielle tilstedeværelse på digitale medier.

Selv siger Cecilie om opstarten:
”Siden jeg blev præsenteret for projektet, har jeg glædet mig til at starte. Klubben er inde i en fantastisk udvikling både sportsligt og kommercielt, og den rejse glæder jeg mig til at blive en del af. Det er tydeligt at mærke, at alle i Hillerød Fodbold Elite brænder for klubben og arbejder benhårdt for, at projektet skal få succes.”

Cecilie fortsætter:

”Jeg kommer fra en lignende stilling i Fredericia Håndboldklub og jeg glæder mig til at kunne bidrage med min viden og erfaringer derfra. Hillerød Fodbold Elite har et stort potentiale, som jeg håber, at jeg kan være med til at udfolde.”

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy