I dag kan vi annoncere tilgangen af en ny kantspiller til Hillerød Fodbold Elite.  24-årige Mads Julø er ny spiller i den orange trøje, når truppen møder ind til første træning d. 5. januar 2023.

Med tilgangen styrker vi endnu en gang truppen, hvilket sker som et led i bestræbelserne på at etablere os, som en fast del af NordicBet ligaen.

Mads Julø kommer til Hillerød Fodbold fra FC Roskilde og har sat sin signatur på en aftale som løber frem til 31. december 2023.

Manager Christian Lønstrup udtaler om tilgangen:

Vi er glade for at byde Mads Julø velkommen til klubben. Mads er en meget dygtig teknisk venstrebenet kantspiller, som også kan spille begge sider på back positionen,” forklarer Manager Christian Lønstrup og fortsætter:

”Derudover har Julø god fart i fødderne og kommer med en del erfaring fra tidligere klubber i divisionerne. Vi håber, at Julø sammen med holdet fortsat kan udvikle Hillerød Fodbold Elite og etablere os i Nordic Bet Ligaen.”

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold støtter initiativ til Danmarksindsamlingen

Studerende fra Tietgenskolen kontaktede os I forbindelse med et uddannelsesforløb, hvor de har gjort en aktiv indsats, for at samle penge ind til Danmarksindsamlingen 2023.   

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

NEDERLAG TIL LYNGBY I MARATHON KAMP

Lørdag middag skulle Slotsbyens hold endnu en gang i aktion i årets 3. træningskamp. Lørdagens modstander var Superligamandskabet fra Lyngby Boldklub.

Hillerød Fodbold henter landsholdsholdspiller

Hillerød Fodbold henter den rutinerede afghanske landsholdsmålmand Ovays Azizi. Den snart 31-årige målmand kommer til Hillerød Fodbold efter et ophold hos det svenske hold FC Rosengård.

Hillerød Fodbold sejrede i træningsopgør efter fantom start

Hillerød Fodbold sejrede 1-3 i lørdagens træningskamp mod Vanløse efter en hæsblæsende start fra det orange mandskab.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 17 12 1 4 37
2    Hvidovre IF 17 10 3 4 33
3    Næstved BK 17 8 7 2 31
4    Vendsyssel FF 17 9 3 5 30
5    FC Helsingør 17 9 1 7 28
6    SønderjyskE 17 8 3 6 27
7    HB Køge 17 6 3 8 21
8    Hillerød Fodbold 16 6 2 8 20