NordicBet Liga holdet søger Holdleder(e) 

Vi træner mere og derfor har vi brug for ekstra hænder, til at styre setuppet omkring holdet. Vi søger en struktureret og socialt stærk person(er) der kan starte når som helst.  

NordicBet Liga holdet søger Holdleder(e)

 

Vi træner mere og derfor har vi brug for ekstra hænder, til at styre setuppet omkring holdet. Vi søger en struktureret og socialt stærk person(er) der kan starte når som helst.

 

Om stillingen: 

 

Som holdleder har du en central rolle hvor du sammen med de andre holdledere, sikrer at dagligdagen for vores spillere fungere. Du er måske efterlønner eller pensionist, og har lyst til at være en del af byens flagskib.

Du sætter en ære i at have styr på de praktiske opgaver, så spillere og trænerstaben kan koncentrere sig om deres egne opgaver. Holdet træner mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 16.15 – 18.15. Det forventes at du kan være der til to træninger plus kamp hver anden weekend, der vil også være kampe i Jylland hvor der skal påregnes ekstra tid til at klare opgaverne.

 

Opgaverne: 

 

  • Vask og sortering af træning- & kamptøj
  • Lægge tøj på plads efter vask
  • Pakke tøj til kamp
  • Pakke materialer til kamp
  • Sikrer at alle materialer er i orden både til kamp og træning
  • Opfyldning af lægetaske, materiale kasser og andet
  • Oprydning i omklædning efter træning og kampe
  • Hente frugt hos leverandør
  • bestilling af tøj og materialer hos vores Team Manager
  • Andet forefaldende arbejde 

 

Om dig: 

 

Du er grundig med dine opgaver, og kan godt lide orden i sagerne. Du har masser af godt humør og ønsker at bidrage til den gode stemning, samt det unikke sammenhold der er i omklædningsrummet. I Hillerød Fodbold ønsker vi at skabe en sund kultur, hvor man hjælper hinanden og er passioneret omkring klubben og projektet.

Du skal arbejde med fodboldspillere, som bruger deres fokus på at udvikle sig sportsligt. Derfor er det vigtigt at du er positiv og smilende, også i evt. modgang. Du vil have mulighed for at være en del af staben, og trænerbænken til vores kampe.

 

Stillingen er lønnet og du vil få udleveret tøjpakke. Der afholdes ydermere to årlige frivillige arrangementer og personale arrangementer.

 

Ønsker du at høre mere om stillingen, så kontakt adm. direktør Jackie Rasmussen på jr@hfelite.dk

 

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy