NEDERLAG TIL LYNGBY I MARATHON KAMP

Lørdag middag skulle Slotsbyens hold endnu en gang i aktion i årets 3. træningskamp. Lørdagens modstander var Superligamandskabet fra Lyngby Boldklub.

Lørdag middag skulle Slotsbyens hold endnu en gang i aktion i årets 3. træningskamp. Lørdagens modstander var Superligamandskabet fra Lyngby Boldklub. Sportsefterskolen Sjælsølund lagde bane til træningskampen mellem de to mandskaber, som bestod af hele 3. halvlege af 45. minutters varighed.

Til dagens opgør havde Manager Christian Lønstrup valgt følgende 11 spillere til sin startopstilling:

Frederik Christensen

Lyngby BK kom bedst fra start og allerede i deres første angreb lykkedes det superligamandskabet at bringe sig foran 1-0 på mål af Rezan Corlu. De orangeklædte drenge kom hurtigt op på hesten igen og kæmpede bravt videre. I det 25. minut gav det hårde arbejde pote og Berzan Kucukyildiz (sponseret af Poul Sejr Nielsen) kunne udligne til stillingen 1-1.

Kort før slutfløjtet til 1. halvleg lykkedes det hjemmeholdets Frederik Gytkjær at bringe Lyngby foran 2-1, efter en tvivlsom situation hvor Gytkjær lå offside, som desværre ikke blev dømt. Føringen blev ligeledes halvlegens slutresultat.

Den eneste udskiftning Manager Christian Lønstrup foretog sig i halvlegen var på målmandspositionen, hvor nytilkomne Ovays Azizi kom på banen. Efter 70 minutter foretog han (red. Christian Lønstrup) imidlertid en hel kæde udskiftning, hvor følgende spillere blev skiftet ind:

Mads Julø, Danilo Babovic, Mads-Emil Langberg, Filip Panjeskovic, Hamid El Idrissi, Devrim Sahin, Essam Salamoun, Oliver Carrara (Prøvespiller), Youssef Dhaflaoui og Justin Shaibu.

På trods af masser af godt spil, så blev 2. halvleg en målløs affære og stillingen var fortsat 2-1 efter 90. minutters spil.

Til 3. og sidste halvleg blev vores unge målmand Hjalte Dalsgaard skiftet ind. I løbet af halvlegen blev der ligeledes spilletid til Nicolai Hansen, Victor Mohr og Jonas Hemmingshøj.

I det 135. minut indkasserede vi desværre et selvmål til stillingen 3-1, som blev kampens slutresultat.

Manager Christian Lønstrup fremhæver sine to forsvarsspillere fra 1. halvleg, Witt og Gregers, der leverede en sublim arbejdsindsats og styrede holdets forsvar imponerende godt, på trods af mødet med et dygtigt Superligamandskab.

Lyngby er et rigtig godt superligamandskab, der udfordrede os på mange parametre. Vi fik brugt hele truppen i dagens træningskamp og alle mand fik meget læring ud af, at spille mod et hold, som kommer med et meget større setup end vores. Jeg synes, at drengene leverede en flot arbejdsindsats i dag,” udtalte Manager Christian Lønstrup efter kampen.

Klubbens direktør Jackie Rasmussen overværede også kampen, hvorefter han havde følgende kommentar til præstationen:

“Grundlæggende ser jeg mange stærke ting fra holdet i dagens kamp. Vi har også talt om at fremtiden byder på mange flere af disse tests, da vi ønsker at udfordre os selv maksimalt. De første 45 min. leverer vi, på trods af en lille fejl i de første 20-25 sekunder, en helstøbt indsats, hvor vi som hold viser overskud, coolness og kvalitet. Vores profiler leverer på højt niveau og vi har en solid bredde, som vi kommer til at få brug for. Rigtig mange gode præstationer, specielt Berzan, hvis jeg skal fremhæve en. Vores generelle styrke ligger i sammenholdet. Holder vi fast i det, så får mange hold problemer med os. Det var også fedt at opleve en af vores egne drenge i Victor Mohr, der kommer ind på en uvant plads – han ligner mere og mere en spiller, vi kommer til at se mere til selvom der stadig er ting han skal vænne sig til, det glæder mig meget at se.”

Næste gang Slotsbyens hold skal i aktion er på lørdag d. 4/2, når endnu en træningskamp venter inden forårssæsonen skydes i gang. Denne gang møder vi B. 93 på Svanemøllens anlæg kl. 13.30.