Mohr får kontrakt med Hillerød Fodbold Elite

I dag åbner vi låge nr. 24 på juleaftensdag og bag ved ligger vores egen nr. 24, Victor Mohr. Vores offensive talent Victor Mohr har i dag skrevet sin første kontrakt med klubben, som foreløbig er gældende frem til den 31. december 2023.

Direktør Jackie Rasmussen sætter ord på kontrakten med Victor Mohr:

Det er altid helt specielt at skrive kontrakt med spillere af egen avl og en stor anerkendelse af den proces der er sat gang i med talentudviklingen. Victor har nu trænet med 1. holdet de sidste 1,5 år, hvor han har spillet blandet U19, 2 senior samt reserveholdskampe for A-truppen. Det hele kulminerede med debut i 2 division i den sidste kamp mod B93. Han har taget store skridt i den tid, vi har haft ham i truppen. Victor er lydhør og arbejder hårdt for tingene. Nu skal han tage det næste store skridt og det er ind i NordicBet Ligaen. Vi er spændte og har store forventninger til Victor.”

Simone Rich, der er sportslig leder for moderklubben, er glad for at klubbens talentudvikling har været været med til at opfostre en spiller til divisionsholdet og fortæller om Victors udvikling:

“Victor Mohr er, ud over at være Hillerød-dreng, ærgerrig og ambitiøs. Ligeledes er han en dreng, der ikke er kommet sovende til tingene. Mohrs fodboldkarriere startede i klubben i 2011. Sidenhen tørnede han i december 2016 – 2020 ud for de kongeblå (Lyngby BK), hvor han bl.a. har været udtaget til det danske U16 future landshold, sammen med holdkammeraten Hjalte Dalsgaard – inden han igen vendte retur til Hillerød Fodbolds årgang 2004,” forklarer Simone og fortsætter:

“Mohr er en teknisk, dygtig offensiv spiller, der har haft godt af at vende retur til et miljø, der for ham har været trygt – så han af disse veje, har kunne udvikle sig I det helt rette tempo. Samarbejdet med divisionsholdet, samt staben bag, har gjort, at vi over tid har kunne udfordre Mohr og sammen løfte ham til næste niveau, hvor han naturligvis bliver udfordret på en anden hylde. Som ansvarlig for ungdomsafdelingen, er historier som disse, altid nogle jeg på egne og på klubbens vegne er stolt af – og det glæder mig oprigtigt, at vi sammen kan signalere over for de unge, at det er muligt, at udvikle sig til næste step I vores eget regi.”

Til sidst har vi taget en kort snak med hovedpersonen selv, der er stolt af sin første kontrakt med klubben:

Det er et kæmpe privilegie at kunne skrive under med klubben. Det er noget jeg har arbejdet på og drømt om i lang tid. At det lykkes nu og at det lykkes i Hillerød Fodbold Elite, som er den klub der startede min passion for fodbold, betyder meget. Jeg glæder mig til at kunne bidrage til holdets fortsatte succes,” udtaler Victor Mohr.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy