Mohr får kontrakt med Hillerød Fodbold Elite

I dag åbner vi låge nr. 24 på juleaftensdag og bag ved ligger vores egen nr. 24, Victor Mohr. Vores offensive talent Victor Mohr har i dag skrevet sin første kontrakt med klubben, som foreløbig er gældende frem til den 31. december 2023.

Direktør Jackie Rasmussen sætter ord på kontrakten med Victor Mohr:

Det er altid helt specielt at skrive kontrakt med spillere af egen avl og en stor anerkendelse af den proces der er sat gang i med talentudviklingen. Victor har nu trænet med 1. holdet de sidste 1,5 år, hvor han har spillet blandet U19, 2 senior samt reserveholdskampe for A-truppen. Det hele kulminerede med debut i 2 division i den sidste kamp mod B93. Han har taget store skridt i den tid, vi har haft ham i truppen. Victor er lydhør og arbejder hårdt for tingene. Nu skal han tage det næste store skridt og det er ind i NordicBet Ligaen. Vi er spændte og har store forventninger til Victor.”

Simone Rich, der er sportslig leder for moderklubben, er glad for at klubbens talentudvikling har været været med til at opfostre en spiller til divisionsholdet og fortæller om Victors udvikling:

“Victor Mohr er, ud over at være Hillerød-dreng, ærgerrig og ambitiøs. Ligeledes er han en dreng, der ikke er kommet sovende til tingene. Mohrs fodboldkarriere startede i klubben i 2011. Sidenhen tørnede han i december 2016 – 2020 ud for de kongeblå (Lyngby BK), hvor han bl.a. har været udtaget til det danske U16 future landshold, sammen med holdkammeraten Hjalte Dalsgaard – inden han igen vendte retur til Hillerød Fodbolds årgang 2004,” forklarer Simone og fortsætter:

“Mohr er en teknisk, dygtig offensiv spiller, der har haft godt af at vende retur til et miljø, der for ham har været trygt – så han af disse veje, har kunne udvikle sig I det helt rette tempo. Samarbejdet med divisionsholdet, samt staben bag, har gjort, at vi over tid har kunne udfordre Mohr og sammen løfte ham til næste niveau, hvor han naturligvis bliver udfordret på en anden hylde. Som ansvarlig for ungdomsafdelingen, er historier som disse, altid nogle jeg på egne og på klubbens vegne er stolt af – og det glæder mig oprigtigt, at vi sammen kan signalere over for de unge, at det er muligt, at udvikle sig til næste step I vores eget regi.”

Til sidst har vi taget en kort snak med hovedpersonen selv, der er stolt af sin første kontrakt med klubben:

Det er et kæmpe privilegie at kunne skrive under med klubben. Det er noget jeg har arbejdet på og drømt om i lang tid. At det lykkes nu og at det lykkes i Hillerød Fodbold Elite, som er den klub der startede min passion for fodbold, betyder meget. Jeg glæder mig til at kunne bidrage til holdets fortsatte succes,” udtaler Victor Mohr.

Relaterede nyheder

Arndal forlænger til sommeren 2025

25 årige Tobias Arndal og Hillerød Fodbold er blevet enige om at forlænge aftalen, så den løber frem til sommeren 2025.

Hillerød sender Jonas Dakir til SønderjyskE

Efter et år i Hillerød skifter Jonas Dakir til SønderjyskE på en 3 årig aftale

“Vi fik mange svar fredag aften”

Fredericia sendte Slotsbyens Drenge til tælling i næstsidste spillerunde

Frederik Christensen takker af efter sæsonen

Efter en enkelt sæson i den orange trøje stopper vores angriber i klubben

Hillerød Fodbold sikrer overlevelse i NordicBet Ligaen

Hillerød cementerede overlevelsen i NordicBet Ligaen med en 1-0 sejr.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub22162450
2    Hvidovre IF22135444
3    FC Helsingør22121937
4    SønderjyskE22105735
5    Vendsyssel FF22103933
6    Næstved BK2288632
7    Hillerød Fodbold2294931
8    HB Køge22741125
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy