Manager Lønstrup giver en status på 1. halvdel af kvalifikationsspillet

Vores overordnet mål er selvfølgelig overlevelse, men vi kan stadig nå at blive nr 1 i puljen, fortæller Lønstrup

1. halvdel af kvalifikationsspillet er overstået. I kvalifikationsspillet har vi vundet på hjemmebane over Fremad Amager og Nykøbing FC, imens det er blevet til nederlag til Hobro IK, HB Køge og senest FC Fredericia. Vi indtager stadigvæk 1. pladsen i kvalifikationsspillet, men vores forspring er skrumpet ind til et enkelt point ned til FC Fredericia og 3 til HB Køge.

I dag møder vi Fremad Amager på Sundby Idrætspark og med et uafgjort resultat, kan vi sikre os overlevelse i NordicBet Ligaen. VI har derfor taget en snak med Manager Christian Lønstrup, der giver en status på kvalifikationsspillet.

1. halvdel af kvalifikationsspillet er overstået – kan du givet en status på denne?

5 kampe har givet 2 sejre og 3 nederlag. Det er selvfølgelig lige i underkanten i forhold til vores forventninger, da vi gik ind i kvalifikationsspillet. Jeg synes dog, at det har været det rigtige billede da vores spil i perioder ikke været prangende,” fortæller Lønstrup. “Vi har egentlig forsvaret os godt, men dumme mål er givet væk og offensivt har vi spillet under niveau – specielt i de tabte kampe. Til gengæld har vi vundet de vigtigste kampe mod Amager og Nykøbing, så afstanden til bunden stadig er stor.

Vi spillede en flot sidste halvdel af grundspillet, hvor vi var tæt på at nå slutspillet. Resultaterne er derimod ikke gået helt vores vej her i kvalifikationsspillet. Hvad er årsagen til dette?

I perioder af turneringen går det op og ned – og i de sidste par kampe har vi ikke kunne spille med vores stærkeste centrale akse pga. skader og karantæne. Derudover har vi set dårlige relationer på sidste sidste tredjedel af banen og derfor har vi ikke været farlige nok foran modstanderens mål, ” forklarer Lønstrup og fortsætter: “Vi har til gengæld brugt en del spillere, som oftest har siddet på bænken og der har jeg fået både gode og dårlige svar i forhold til næste års trupsammensætning, som vi i øjeblikket sidder og forbereder.

Hvad er målet for resten af kvalifikationsspillet?

“Vores overordnet mål er selvfølgelig overlevelse, men vi kan stadig nå at blive nr 1 i puljen og det gør vi alt for at nå,” slår Lønstrup fast.

Kampen mod Fremad Amager starter kl. 18.30 på Sundby Idrætspark og kan følges på Viaplay.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    FC Fredericia2298535
2    Kolding IF22103933
3    Hobro IK22103933
4    Hobro IK22103933
5    Hillerød Fodbold2286830
6    B.9322841028
7    Ac Horsens22741125
8    HB Køge22531418
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy