Kæmpe sejr i Haderslev!

Løns reflektere over sejren mod SønderjyskE....

Holdet leverede en magisk præstation fredag aften i Haderslev hvor SønderjyskE blev nedkæmpet i egen hule. En sejr der gav 3 vigtige point i NordicBet Ligaen. Vi har fanget Løns til en snak om den flotte præstation.

 

  • Sejr over SønderjyskE – vil du sætte ord på den bedrift?

“Det var en kæmpe oplevelse for spillerne og staben at være en del af og rent sportsligt er det vel den største bedrift i klubbens historie tænker jeg”. 

 

  • Hvad blev det for en kamp?

“Vi får en svær start hvor vi indkasserer et mål i det 5 minut, men derefter overtager vi gradvist 1. Halvleg hvor vi er i god kontrol, og samtidig ser vores DNA udfolde sig spillemæssigt med 2 flotte mål af Dhaflaoui og Matin.

2. Halvleg bliver en helt anden størrelse hvor Sønderjyske lægger er stort tryk på os og hvor vi heldigvis får scoret og derefter forsvarer kampen hjem på godt forsvarsspil og fight”.

 

  • De sidste 3 kampe har budt på 2 sejre og en uafgjort – hvad er der sket siden den hårde start? 

“Vi har generelt vænnet os til livet i NordicBet ligaen, og relationerne blandt vores nye og etableret spillere begynder at se godt ud og det lover godt for fremtiden”.

 

Slotsbyens drenge spiller igen lørdag d. 29 oktober når vi hjemme tager i mod Fremad Amager kl. 14.00 på Secma Ground. Kampen bliver præsenteret af Thermomix Danmark.

Du kan sikre dig en billet til kampen via linket:

Billetsalg Hillerød Fodbold – Fremad Amager

DER ER EN BOLD TIL DE FØRSTE 200 der køber billet – bolden er en Replica af den sædvanlige kampbold der bruges i NordicBet Ligaen.

 

FODBOLD SKAL SES PÅ STADION!

 

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy