Hillerød sender Jonas Dakir til SønderjyskE

Efter et år i Hillerød skifter Jonas Dakir til SønderjyskE på en 3 årig aftale

Hillerød Fodbold skal have ny målmand, da vores profil forlader Slotsbyen efter sæsonen. Jonas Dakir kom til Hillerød fra Randers FC, og han har siddet tungt på keeperposten siden ankomsten fra det jyske. Jonas fik sammen med resten af holdet vendt den svære start til mange gode resultater, der har sikret klubben endnu en sæson i NordicBet Ligaen.

Nu skifter han hverdagen i Hillerød ud med en ny hverdag i SønderjyskE, hvor der venter en 3 årig aftale.

Jonas har fra dag 1 været en utrolig vigtig signing. Han har bidraget med så meget både fagligt og menneskeligt hos os, så det er ikke med vores gode vilje at han nu forlader os til fordel for en konkurrent i rækken. Jeg har længe været bevidst om Jonas’ ønske om, at komme tilbage i et fuldtidssetup samt tættere på hans familie og kæreste, og det under jeg ham naturligvis,” siger vores direktør Jackie Rasmussen og fortsætter:

Når ærgrelsen har lagt sig, så synes jeg det er positivt, at vi har kunne være med til at udvikle Jonas til at kunne tage dette skridt. Vi kan ikke tilbyde de rammer, som SønderjyskE kan, det er vi helt bevidste omkring – men at vi kan udvikle spillere til større klubber, det er også et skridt på vores rejse. Det er en god klub med dygtige folk – og med et smil på læben kan jeg da sige, at vi er lige i vores indbyrdes kampe. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at give Jonas en svær dag på kontoret, når vi ses igen. Jeg under ham det – han er en rigtig god dreng.

Jonas Dakir har også sat ord på hans tid i Hillerød Fodbold:
Jeg har været glad for at få muligheden for at have dette fantastiske år i Hillerød og være med til at sikre overlevelsen i 1. Division. Siden min første dag har jeg følt mig velkommen i såvel omklædningsrummet som af folkene bag klubben. Året i Hillerød vil altid være unikt for mig og jeg ønsker klubben alt godt fremover”.

Tak for kampen Jonas.
Hillerød Fodbold ønsker dig det bedste i fremtiden.

På fredag er Jonas med for sidste gang, når Slotsbyens Hold tager i mod Hobro IK i sæsonens sidste kamp. Der er kampstart kl. 19.00 på Secma Ground.

Relaterede nyheder

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy