Hillerød Fodbold starter kvalifikationsspillet med sejr

Hillerød Fodbold sejrer 1-0 hjemme på Secma Ground efter mål af Essam Salamoun i det 60. minut.

Kalenderen skriver 1. april og Hillerød Fodbold kunne langt om længe vende hjem Secma Ground. Efter flere uger med skiftende regn og frostvejr, så tittede solen frem på smukkeste vis, da Slotsbyens drenge gik på banen i den første kamp i kvalifikationsspillet. Dagens modstander var Fremad Amager, der efter gårsdagens resultater nu befinder sig under nedrykningsstregen.

Det var derfor en sulten modstander, som mødte de orangeklædte drenge i dagens kamp. 1. halvleg blev imidlertid en målløs affære, hvor begge mandskaber kæmpede med at finde sig til rette på den udfordrende bane.

Manager Christian Lønstrup havde til dagens kamp (noget uvant), valgt at starte med to spillere på toppen – Frederik Christensen og Justin Shaibu, for netop at tilpasse spillet til banens tilstand.

I 2. halvleg blev Essam Salamoun, der scorede i tirsdagens træningsopgør mod Helsingør, skiftet ind efter 60 minutters spil. Sølle 1 minut skulle Essam Salamoun bruge på banen før han kunne bringe SlotsbyensHold foran 1-0 på assist fra Filip Panjeskovic.

Manager Lønstrup foretog efterfølgende indskiftninger af Mads-Emil Langberg og Danilo Babovic for at styrke defensiven i sidste del af kampen. Føringen holdt hjem og Hillerød Fodbold kunne dermed sætte 3 point på kontoen og bibeholde 1. pladsen i kvalifikationsspillet.

Målscorer:

61’ Essam SALAMOUN sponseret af SaCeMa Nordic.