Hillerød Fodbold skulle i dag forsøge at bryde FC Fredericias sejrstime hjemme på Secma Ground. FC Fredericia gik ind til dagens opgør med 5 sejre i bagagen og en stor portion selvtillid i kvalifikationsspillet.

Det var også tydeligt, at det var udeholdet, som kom bedst fra start. FC Frederica var meget dominerende i 1. halvleg og efter 25 minutter begik kaptajn Witt et straffespark, som Nicklas Røjkjær kynisk og bragte dermed udeholdet foran 0-1.

Manager Lønstrup foretog hele 3 udskiftninger i pausen og det hjalp en smule. 2. halvleg blev mere lige og Hillerød mandskabet begyndte at komme lidt tættere på en udligning. Helt spændende blev det, da Dhaflaoui missede en kæmpe chance. FC Fredericia udnyttede ærgrelsen blandt de orangeklædte og kort efter indkasserede Slotsbyens hold et selvmål. FC Fredericia foretog flere defensive indskiftninger, men på trods af det formåede Essam Salamoun at reducere til slutresultatet 2-1 4 minutter inde i overtiden.

Målscorer:

0-1 Nicklas Røjkjær 23’ (FC Fredericia)
0-2 Gregers Arndal-Lauritzen 74’ (selvmål)

Indskiftninger for Hillerød Fodbold:

46’ Nicklas Bjerre Schmidt (Devrim Sahin)
46’ Berzan Kucukyildiz (Mads Julø)
46’ Matin Al-Atlassi (Jonas Hemmingshøj)
67’ Tobias Arndal (Hamid El Idrissi)
77’ Essam Salamoun (Youssef Dhaflaoui)