Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

For fjerde gang i træk gik Hillerød Fodbold på banen på Helsingør Stadion. Selvom vejrguderne havde budt på sne fra morgenstunden, så skinnede solen smukt, da kampen blev fløjtet i gang kl. 13.00.

Næstved startede med at sætte sig på kampen, men uden at skabe de store chancer. Allerede efter 26 minutter afløste Matin Al-Atlassi en skadet Mathias Kisum, der humpede fra banen med sammenbidte tænder.

Derefter kom Hillerød Fodbold i teten og kort inden pause missede Frederik Christensen en kæmpe chance. Slotsbyens drenge måtte derfor gå til pause med 0-0.

Hillerød Fodbold kom ud til 2. halvleg med ild i øjnene og allerede efter 5 minutters spil bragte Youssef Dhaflaoui holdet foran 1-0 på assist af Lucas Bøje-Larsen. Begejstringen for målet havde endnu ikke lagt sig, da Berzan Kucukyildiz kun 3 minutter senere bragte Slotsbyenshold foran 2-0 og hele Helsingør Stadion kunne bryde ud i stor jubel igen.

Målscorer Hillerød Fodbold:

50’ Youssef Dhaflaoui sponseret af Skousen Hillerød
53’ Berzan Kucukyildiz sponseret af Poul Sejr Nielsen