Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Inden dagens kamp var det allerede afgjort, at Hillerød Fodbold ikke kunne nå en plads i slutspillet. Alligevel var der fuldt fokus fra SlotsbyensHold, da de gik på banen på Capelli Sport Stadion i Køge. Hillerød mandskabet havde et stort ønske om at revanchere nederlaget til HB Køge hjemme på Secma Ground tilbage i efteråret.

Udover det ville et uafgjort resultat sikre holdet en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil og et godt udgangspunkt for nedspillet.

Kampens 1. halvleg blev en målløs affære, hvor begge mandskaber havde svært ved at skabe chancer. I 2. halvleg kom der mere liv i kampen og begge mandskaber havde flere chancer for at bringe sig foran. Først sparkede HB Køge bolden på sammenføjningen og kort efter var det stolpe ud for vores egen Youssef Dhaflaoui.

Langt inde i 2. halvleg sad de fleste tilskuere nok med en fornemmelse af, at det brændte på i begge ender af banen og at et af holdene nok skulle lykkedes med at få bolden i kassen – og ganske rigtigt.. I det 92. minut lagde Simon Sharif et flot indlæg, som forsvarsspiller Gregers Arndal-Lauritzen kunne sætte hovedet på og bringe os foran 0-1.

Dermed var kampen afgjort og Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet.

Målscorer:

92’ Gregers ARNDAL-LAURITZEN sponseret af Selskov Elektric.