Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Inden dagens kamp var det allerede afgjort, at Hillerød Fodbold ikke kunne nå en plads i slutspillet. Alligevel var der fuldt fokus fra SlotsbyensHold, da de gik på banen på Capelli Sport Stadion i Køge. Hillerød mandskabet havde et stort ønske om at revanchere nederlaget til HB Køge hjemme på Secma Ground tilbage i efteråret.

Udover det ville et uafgjort resultat sikre holdet en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil og et godt udgangspunkt for nedspillet.

Kampens 1. halvleg blev en målløs affære, hvor begge mandskaber havde svært ved at skabe chancer. I 2. halvleg kom der mere liv i kampen og begge mandskaber havde flere chancer for at bringe sig foran. Først sparkede HB Køge bolden på sammenføjningen og kort efter var det stolpe ud for vores egen Youssef Dhaflaoui.

Langt inde i 2. halvleg sad de fleste tilskuere nok med en fornemmelse af, at det brændte på i begge ender af banen og at et af holdene nok skulle lykkedes med at få bolden i kassen – og ganske rigtigt.. I det 92. minut lagde Simon Sharif et flot indlæg, som forsvarsspiller Gregers Arndal-Lauritzen kunne sætte hovedet på og bringe os foran 0-1.

Dermed var kampen afgjort og Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet.

 

Målscorer:

92’ Gregers ARNDAL-LAURITZEN sponseret af Selskov Elektric.

 

Start 11 for Hillerød Fodbold:

4. Gregers ARNDAL-LAURITZEN
6. Marinus DUE GRANDT
7. Jonathan WITT (C)
9. Frederik CHRISTENSEN
12. Nicklas BJERRE SCHMIDT
13. Matin AL-ATLASSI
15. Mads JULØ
18. Simon SHARIF
20. Berzan KUCUKYILDIZ
26. Jonas DAKIR (MM)
68. Youssef DHAFLAOUI

 

Indskiftninger for Hillerød Fodbold:

16. Justin SHAIBU 60’ (9. Frederik CHRISTENSEN)
17. Jonas HEMMINGSHØJ 74’ (13. Matin AL-ATLASSI)

 

Gule kort:

Leo WALTA 65’ (HB Køge)
Casper GEDSTED 70’ (HB Køge)
Gregers ARNDAL-LAURITZEN 80’
Joachim ROTHMANN 84’ (HB Køge)

Kampprogrammet for nedspillet bliver planlagt i den kommende uge og offentliggøres på vores medier snarest muligt.

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Schmidt forlænger til sommeren 2024

Det er os en stor glæde, at vi i dag kan annoncere at Nicklas Bjerre-Schmidt, har forlænget sin aftale frem til sommeren 2024.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy