Hillerød Fodbold støtter initiativ til Danmarksindsamlingen

Studerende fra Tietgenskolen kontaktede os I forbindelse med et uddannelsesforløb, hvor de har gjort en aktiv indsats, for at samle penge ind til Danmarksindsamlingen 2023.   

Julius, Christian, Daniel, Aleksander, Joachim og Lucas fra Tietgenskolen klasse 203 I Odense, kontaktede os I forbindelse med et uddannelsesforløb – hvor drengene har tænkt ud af boksen og gjort en aktiv indsats, for at samle penge ind til Danmarksindsamlingen 2023, som I år har fokus på udsatte børn.   

Drengenes tanker er overordnet gået på, at tage kontakt til danske fodboldklubber samt spillere, for at spørge om nogle ville bakke op om projektet, ved at donerer en spillertrøje, som efterfølgende er blevet brugt til et online lotteri. Jo flere lodder man købte, jo større var chancen for at vinde. Det er på kort tid lykkes drengene at få tilsendt trøjer fra bl.a. Joachim Andersen (Crystal Palace sæson 22/23 hjemmebanetrøje) Kamil Grabara (FC. København – målmandstrøje sæson 22/23) Alexander Bah (Benfica – hjemmebanetrøje sæson 21/22) m.fl. Herudover har bl.a. Hvidovre IF tilsluttet sig samt Hillerød Fodbold hvor vi sammen med hillerødfodboldelite har doneret en signeret hjemmebanetrøje til formålet.

Lotteriet lukkede ned fredag aften kl. 17.00 hvor det lykkes drengene at skrabe 27.000kr kroner sammen. Det indsamlede beløb, går ubeskåret til Danmarksindsamlingen 2023. TAK for initiativet drenge, og fordi vi måtte være med.

Simone Rich, Sportslig Leder Hillerød Fodbold udtaler:

Jeg glæder mig over, initiativer som disse. Overordnet set handler det om at tage et socialt ansvar, at løfte I flok, og at give noget tilbage. I en klub som Hillerød Fodbold, hvor en af vores grundsten er fællesskab og sammenhold, kunne vi uden at blinke med øjnene – derfor hurtigt støtte op om de 6 gutters givende formål. Helt grundlæggende mener jeg, at vi der er en del af et fællesskab I en forening, har en forpligtigelse til at række ud efter de børn og unge der ikke er det – hvorfor jeg dels glæder mig over, at vi som klub støtter op – men også over, at de unge tænker ud af boksen, og tager initiativ til projekter som disse. ”   

Jackie Rasmussen, Direktør Hillerød Fodbold Elite udtaler:

Det glæder mig at vi sammen med klubben kan bidrage til projekter som disse, vi ønsker at signalere interesse for dem der har det svært. Vi føler et stort ansvar for at bidrage med det vi kan og her kan vi gøre en lille forskel. Da Simone præsenterede mig for projektet, var jeg ikke i tvivl om at det var noget vi skulle tage del i. Der skal sendes en stor ros til de her drenge som har taget et skridt for at gøre en stor forskel – det vil vi gerne bakke op omkring.

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy