Fredag fejrede vi Slotsarkadernes 30 års fødselsdag!

Kong Teddy indtog Slotsarkaderne til stor glæde for små og store....

Kong Teddy var forbi Slotsarkaderne til stor glæde for de mange gæster der havde lagt vejen forbi til en storslået fødselsdagsfest. Kong Teddy, vores egen Michael Jensen og klubbens direktør Jackie Rasmussen delte halstørklæder ud, samt billetter til næste hjemmekamp mod Vendsyssel.

Tak til vores partner Slotsarkaderne fordi vi måtte være med på deres store dag.

 

“Det var en dejlig oplevelse for os og forhåbentlig de mange børn der krammede og gave Kong Teddy high fives. Generelt vidner det om at borgerne genkender os og det gør mig utrolig stolt og glad. Vi kommer helt sikkert til at gøre mere af den her slags events, som giver noget tilbage til de små og unge borgere i byen”, siger Jackie Rasmussen.

Se flere billeder her: ??

 

HUSK at du kan se Slotsbyens Hold og Kong Teddy i aktion lørdag d. 8 oktober når vi hjemme på Secma Ground møder Vendsyssel FF kl. 14.00. Bestil din billet her:

https://www.hfelite.dk/billetsalg/

 

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy