Forberedelserne til den nye sæson er i fuld gang

"Det er et puslespil som Løns og jeg skal løse for at vi står så stærkt som muligt", Læs mere her

Knap er sæsonen slut før forberedelserne til den næste starter, og der venter et travlt vindue for vores Manager Christian Lønstrup og Direktør Jackie Rasmussen. Vi har med afslutningen af sæsonen sagt farvel til en række spillere som skal erstattes af nye kræfter.

 

Vi har været forberedt et stykke tid på at der skulle ske nogle ændringer i truppen. Vi vil gerne tage det næste skridt og hvis det skal ske, så er det nødvendigt at løfte kvaliteten i specielt den forreste linje. Jonas Dakir er vi rigtig kede af at miste, men også glade for at vi kunne give ham muligheden for at komme tilbage på det niveau igen. Ellers så føler jeg mig tryg ved den plan der er lagt“, lød det fra Jackie Rasmussen og han fortsatte.

Vi har en 9´er på plads, som vi nok skal offentliggøre snart, og så kommer der også nogle og viser sig frem. Vi hentede Jonathan Rindom tidligere på året, han støder til truppen når vi starter op – og er et spændende talent. Vi har mange gode navne på blokken, og vi er helt rolige omkring trupsammensætningen. Det er en utrolig stærk gruppe af spillere vi har i den nuværende trup, og det kan løfte niveauet på de spillere vi bringer ind“.

Vi kommer til at være meget aktive i dette vindue – vi er ambitiøse omkring den kommende sæson“, lød det fra vores direktør Jackie Rasmussen.

 

Slotsbyens drenge møder ind igen mandag d. 26 juni og starter forberedelserne til den kommende NordicBet Liga sæson. Sæsonen starter igen i weekenden i uge 29, kampprogrammet kommer ud så snart det lander.

Relaterede nyheder

Vi søger hænder til afvikling af VIP arrangementer på kampdage

Vil du være en del af teamet i VIP på kampdage?

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB1073024
2    Sønderjyske Fodbold1063121
3    FC Fredericia1062220
4    Hobro IK1060418
5    Kolding IF1051416
6    Ac Horsens1051416
7    Vendsyssel FF1042414
8    B.931032511
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy