Direktør Jackie Rasmussen sætter ord på forlængelsen med Manager Christian Lønstrup

Vi har taget en snak med vores Direktør Jackie Rasmussen om forlængelse med Manager Christian Lønstrup frem til sommeren  2025.

 

Der har været mange rygter – men det endte med at Løns forlænger til 2025, kan du sige noget om det forløb?

Jeg har været klar over interessen fra SønderjyskE længe og vi har dagligt været i kontakt vedr. de snakke, som der har været. Vi har samtidig gennem længere tid været i dialog om denne forlængelse, så jeg er utrolig glad for, at Løns har skrevet under. Mange tror måske, at det er grundet et fravalg fra SønderjyskE – men her vil jeg bare understrege, at det er et tilvalg af Hillerød Fodbold, som ikke er langt fra dem sportsligt. Det har været en intens proces, så jeg er glad for at det endelig er på plads, så vi kan se fremad og fortsætte det gode arbejde.”

 

Var du på et tidspunkt i tvivl om, at Løns ville være at finde i Hillerød efter nytår?

Det er klart, at når der kommer en klub med de muskler, som de har, så skal Løns da forholde sig til det. Men jeg synes også, at det vi har præsenteret ham for viser, at vi er klar til at bide skeer med de store klubber. Var jeg i tvivl? Måske.. Men jeg har hele tiden givet udtryk overfor Løns, at han hører til her og at vores arbejde langt fra er færdigt.

 

Hvordan ser fremtiden ud med denne forlængelse?

Med tanke på at der var bud efter Løns, så sender vi et signal om, at vi ser på det her projekt med de lange briller. De seneste 2 år har vi taget store skridt og jeg har sagt ofte, at vi ikke er med som blind passager – og det har vores afsluttende periode i NordicBet Ligaen vist. Vi kan være med helt fremme, når vi rammer vores niveau og spillertruppen, samt den resterende stab, er lige så vigtige i den gode periode, vi har haft” udtaler Jackie og fortsætter: 

”Nu skal Løns og jeg i samarbejde med bestyrelsesformand Jesper Lolk-Nielsen lægge nogle langsigtede strategier, som vil bringe os længere, end vi er i dag. Så afslutningsvis mener jeg, at det er et ambitiøst signal, at vi har forlænget aftalen med Løns – og det er også dejligt, at alle parter er glade for samarbejdet.

Relaterede nyheder

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy