Kære alle,

Vi har brug for jeres støtte til det stillede borgerforslag om opgradering af Hillerød Stadion. Mød derfor talstærkt op til næste byrådsmøde den 22. februar kl. 18.30 i Byrådssalen på Hillerød Rådhus og hør hvad politikerne har at sige til det stillede borgerforslag. Efterfølgende vil I kunne stille spørgsmål til byrådet.

Lidt baggrundsviden:

Hillerød Fodbolds bedste hold spiller i NordicBet Ligaen og vi er desværre udfordret på at vores hjemmebane Hillerød Stadion IKKE imødekommer de krav, der er til et stadion i NordicBet Ligaen. Derfor spiller vi pt. på en dispensation, som udløber til sommer.

Det betyder, at hvis (når) holdet “overlever” i NordicBet Ligaen, er der ikke et godkendt stadion i Hillerød at spille på. Det vil så betyde at Hillerød Fodbold skal leje sig ind på et andet stadion i en anden by – det vil være et stort tab for klubben, fans, tilskuerne, byen, sponsorer og erhvervsliv.

Derfor prøver vi at overbevise kommunen om, at de skal prioritere, at der inden sommerferien skal laves en plan og afsættes de nødvendige økonomiske midler til at opgradere Hillerød Stadion med bl.a. lys, tribune og varme i banen.

Vi håber, at mange af jer vil møde op i byrådssalen og vise jeres støtte.

På forhånd tusind tak for jeres opbakning.

Jesper Lolk-Nielsen, Bestyrelsesformand i Hillerød Fodbold

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy